Το ιατρειο

Ο χωρος

Το ιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος και ευχάριστος χώρος, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, που εξασφαλίζει την εργονομία και την υγιεινή με βάση τα διεθνή πρότυπα. Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ποιοτικό ιατρείο, ιδανικό για όλες τις ηλικίες, καθώς πιστεύουμε ότι η αρχιτεκτονική, η εσωτερική διακόσμηση σε συνδυασμό με τα επιμελώς επιλεγμένα ιατρικά και ορθοδοντικά μέσα, εξασφαλίζουν μία μοναδική ορθοδοντική εμπειρία.

Η υποδοχή, οι δύο ανεξάρτητοι κλινικοί χώροι, το γραφείο ενημέρωσης κατασκευάστηκαν σε αρμονία για την σωστή εξυπηρέτηση των ασθενών, με σεβασμό στην ιδιωτικότητα. Ο χώρος αποστείρωσης και εργαστήριου ολοκληρώνουν την σωστή φροντίδα και μεταφορά των ορθοδοντικών εργαλείων και μηχανισμών. Μια επίσκεψη θα σας πείσει!

Υπηρεσιες

Ο πρωταρχικός στόχος του ιατρείου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ορθοδοντικής με φροντίδα και αγάπη. Είσαι ο λόγος που είμαστε εδώ! Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα με βάση το ορθοδοντικό του πρόβλημα. Ερχόμενος εδώ να αναμένεις εξειδικευμένη γνώση και επαγγελματισμό! Αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των οδοντοσκελετικών προβλημάτων και σε όλες τις ηλικίες (κατασταλτική ορθοδοντική στην παιδική ηλικία, επανορθωτική ορθοδοντική σε εφήβους και ενήλικες).

Πέραν των συμβατικών περιστατικών, αναλαμβάνουμε σύνθετα περιστατικά που χρήζουν ορθοδοντική θεραπεία σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες (ορθογναθικά, κρανιοπροσωπικά, περιοπροσθετικά περιστατικά κ.α.). Φροντίδα μας η ορθοδοντική θεραπεία να γίνει μια απολαυστική διαδικασία, στοχεύοντας στο τέλειο θεραπευτικό αποτέλεσμα και την διατήρησή του, μέσω κλασικών και σύγχρονων μεθόδων και μέσων (αόρατοι προστομιακοί ορθοδοντικοί μηχανισμοί, διαφανείς νάρθηκες, γλωσσική ορθοδοντική κ.α.) και με τη χρήση ποιοτικών υλικών αμερικανικής κατασκευής. Η φιλοσοφία μας είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Σκοπός μας η δημιουργία αρμονικών προσώπων και όμορφων χαμόγελων με αυτοπεποίθηση!!!

error: Content is protected !!