Ο Ιατρος

Βιογραφικο

Ο ορθοδοντικός Μιχάλης Μαρουλάκος είναι εξειδικευμένος επιστήμονας που έλαβε το πτυχίο της οδοντιατρικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και εν συνεχεία ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (2012). Έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Υγείας και έλαβε τον τίτλο της ορθοδοντικής ειδικότητας (2013).

Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε στην ορθοδοντική αντιμετώπιση χειρουργικών περιστατικών, κρανιοπροσωπικών ανωμαλιών και ειδικών ασθενών στο Case Western Reserve University στις Η.Π.Α., λαμβάνοντας σπουδαστική υποτροφία από το American Dental Society of Europe (2015). Κατά την διάρκεια της εξειδίκευσής του στις Η.Π.Α. διατέλεσε και ως επισκέπτης επίκουρος καθηγητής στο Case Western Reserve University, στο τμήμα της ορθοδοντικής.

Διαθέτει ιδιωτικό ιατρείο υπό την επωνυμία Natural Smiles® στον Άλιμο Αττικής και ασκεί αποκλειστικά την ειδικότητα της ορθοδοντικής σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Έχει συμμετάσχει και έχει διακριθεί σε πλήθος εργασιών και συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ενεργό μέλος ελληνικών, αμερικανικών και διεθνών επιστημονικών οργανισμών και ορθοδοντικών εταιρειών. Επιπλέον, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

uoa-logocase-blue-tag

dr-maroulakos

aao
  wfo
acp
eogme
error: Content is protected !!