1η επισκεψη

1η επισκεψη

Η πρώτη επίσκεψη είναι πάντα σημαντική. Γι’αυτό θα φροντίσουμε να είναι ευχάριστη και κατατοπιστική, δίνοντας απαντήσεις στους ορθοδοντικούς και οδοντιατρικούς σας προβληματισμούς.

Μετά από ένα θερμό καλωσόρισμα, θα ακολουθήσει μια αρχική περιήγηση στους χώρους του ιατρείου με σκοπό να σας κάνουμε να αισθανθείτε εσείς και τα παιδία σας άνετα και οικεία.

Αρχικά θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε το ιατρικό και το οδοντιατρικό ιστορικό του ιατρείου μας, για να έχουμε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα του ιατρικού/οδοντιατρικού σας προφίλ. Στη συνέχεια θα σας δωθεί ένα σύντομο ερωτηματολόγιο προς διερεύνηση των κύριων ορθοδοντικών ζητημάτων που θα θέλατε να διορθώσετε και των επιδιώξεων σας από την ορθοδοντική θεραπεία. Μετέπειτα, θα κάνουμε έναν πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο και μια λεπτομερή ορθοδοντική εξέταση στον κλινικό χώρο. Κατόπιν οδηγούμαστε στο γραφείο ενημέρωσης, όπου παρουσιάζονται αναλυτικά η διάγνωση των ορθοδοντικών προβλημάτων, το σχέδιο θεραπείας και οι προτεινόμενοι ορθοδοντικοί μηχανισμοί.

Τέλος υποδεικνύονται όλοι οι δυνατοί τρόποι αποπληρωμής της θεραπείας και συζητούνται πιθανόν απορίες που προκύπτουν επί των θεμάτων που άπτονται της ορθοδοντική θεραπείας.

Σας παροτρύνουμε να κλείσετε ένα ραντεβού για μια 1η επίσκεψη. Θα μάθετε άμεσα και εμπεριστατωμένα για τις ορθοδοντικές ανάγκες τις δικές σας ή του παιδιού σας. Είναι δωρεάν, αξίζει τον κόπο!!!

*** Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η άμεση έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας και κατόπιν συμφωνίας με τον θεράποντα ιατρό, ορίζεται ένα δεύτερο ραντεβού για τη λήψη των απαραίτητων διαγνωστικών αρχείων.

error: Content is protected !!