10+1 λογοι για να κανετε ορθοδοντικη

10+1 λόγοι για να κάνετε ορθοδοντική

 

1.Τα δόντια τοποθετούνται στην απόλυτα σωστή θέση στα οστά που τα στηρίζουν και σχέση μεταξύ τους (σύγκλειση), προσδίδοντας απαράμιλλη δυναμική στο χαμόγελο.

2.Η άνω και κάτω γνάθος κατευθύνονται σε αρμονική σκελετική σχέση, εκμεταλλευόμενοι το δυναμικό αύξησης ή τις δυνατότητες τις ορθογναθικής χειρουργικής.

3.Τα μαλακά μόρια του προσώπου (π.χ. χείλη, μάγουλα, δέρμα κάτω από το πηγούνι) αναδιατάσσονται, εξαιτίας των οδοντικών και σκελετικών διορθώσεων, προσδίδοντας αισθητική και ομορφιά.

4.Η στοματική υγιεινή αναβαθμίζεται και διευκολύνεται, καθώς τα ευθυγραμμισμένα δόντια καθαρίζονται πιο αποτελεσματικά, μειώνοντας δραστικά την πιθανότητα τερηδονισμού και νόσων των ούλων.

5.Η οδοντική σύγκλειση ομαλοποιείται και οι λειτουργικές φορτίσεις των δοντιών και των γνάθων κατανέμονται σωστά, βελτιώνοντας την μάσηση και αποφεύγοντας φθορά των δοντιών, τραυματισμό των ούλων και πόνο της άρθρωση.

6.Οι οδοντικοί τραυματισμοί αποφεύγονται, κυρίως στα πρόσθια δόντια που προεξέχουν.

7.Τα προβλήματα ομιλίας, που οφείλονται σε λανθασμένη θέση των δοντιών, βελτιώνονται.

8.Βλαβερές παιδικές συνήθειες (π.χ. ο θηλασμός δακτύλου, η προώθηση της γλώσσας, η στοματική αναπνοή) διακόπτονται εγκαίρως.

9.Οι μελλοντικές οδοντιατρικές πράξεις (π.χ. σφραγίσματα, τοποθέτηση εμφυτευμάτων, γέφυρες, περιοδοντικός καθαρισμός) διευκολύνονται.

10.Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση ενισχύoνται, καθώς η εμφάνιση του προσώπου αναβαθμίζεται.

+1 Το όμορφο χαμόγελο αποτελεί ένα επιπλέον όπλο επιτυχίας, καθώς το χαμόγελο είναι σπουδαίο μέσο ανθρώπινης επικοινωνίας, προσωπικότητας και έκφρασης συναισθημάτων, και αναμφίβολα δίνει την πρώτη εντύπωση!!!

error: Content is protected !!