Η ομάδα μας

Μιχάλης Μαρουλάκος

Ειδικός Ορθοδοντικός

Ο Ορθοδοντικός Μιχάλης-Παναγιώτης Μαρουλάκος είναι εξειδικευμένος επιστήμονας που έλαβε το πτυχίο της οδοντιατρικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και εν συνεχεία ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (2012). Εδώσε εξετάσεις στο υπουργείο Υγείας και έλαβε τον τίτλο της ορθοδοντικής ειδικότητας (2013). Μετέπειτα μετεκπαιδεύτηκε στην ορθοδοντική αντιμετώπιση χειρουργικών περιστατικών, κρανιοπροσωπικών ανωμαλιών και ειδικών ασθενών στο Case Western Reserve University στις Η.Π.Α., λαμβάνοντας σπουδαστική υποτροφία από το American Dental Society of Europe (2015). Κατά την διάρκεια της εξειδίκευσής του στις Η.Π.Α. διατέλεσε και ως επισκέπτης επίκουρος καθηγητής στο Case Western Reserve University, στο τμήμα της ορθοδοντικής.

Διαθέτει ιδιωτικό ιατρείο υπό την επωνυμία Natural Smiles® στον Άλιμο Αττικής και ασκεί αποκλειστικά την ειδικότητα της ορθοδοντικής σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Έχει συμμετάσχει και έχει διακριθεί σε πλήθος εργασιών και συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ενεργό μέλος Ελληνικών, Αμερικανικών και διεθνών επιστημονικών οργανισμών και ορθοδοντικών εταιρειών. Επιπλέον, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελεί μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ελληνικού Κρανιοπροσωπικού Κέντρου, που εξειδικεύεται στην αποκατάσταση προβλημάτων προσώπου και κρανίου.

dr-maroulakos

Γιώργος Μαρουλάκος

Χειρουργός Οδοντίατρος/Προσθετολόγος

Ο Προσθετολόγος  Γιώργος Μαρουλάκος εισήχθη 2ος στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για τις υψηλές του επιδόσεις και αποφοίτησε το 2008.

Στη συνέχεια έγινε δεκτός από το Πανεπιστήμιο Texas A&M Baylor College of Dentistry των ΗΠΑ όπου το 2011 ολοκλήρωσε με τριετή υποτροφία το Πρόγραμμα Ειδικότητας στην Οδοντική Προσθετική και πτυχίο Master of Science στη Βιολογία Στόματος. Κατά την αποφοίτηση του απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερου μεταπτυχιακού φοιτητή Robert S. Staffanou Memorial Graduate Prosthodontic Award. Το 2014 απέκτησε μετά απο εξετάσεις τον τίτλο Ειδικότητας στην Προσθετική στις ΗΠΑ (American Board of Prosthodontics) και είναι ο μοναδικός Προσθετολόγος στην Αθήνα με αυτή τη διάκριση.

Από το 2011 έως το 2019 διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής στο Texas A&Μ University και στο Marquette University όπου και διηύθυνε τα μαθήματα των Οδοντικών Εμφυτευμάτων και της Ακίνητης Προσθετικής. Το 2016 του απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερου καθηγητή Οδοντιατρικής στις ΗΠΑ (Junior Faculty Award) από το American Dental Education Association.

Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ακίνητης Προσθετικής, του International Team for Implantology και Fellow του American College of Prosthodontics. Από το 2011 ασχολείται αποκλειστικά με την Οδοντική Προσθετική, την Αισθητική Οδοντιατρική και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα και έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις στους τομείς αυτούς.

Ματίνα Αγγελοπούλου

Παιδοδοντίατρος

Η Παιδοδοντίατρος Αγγελοπούλου Ματίνα αποφοίτησε με Άριστα από το Πειραματικό Λύκειο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 2008.

Στη συνέχεια εργάστηκε για τέσσερα χρόνια σε ορθοδοντικό ιατρείο στην Αθήνα παρέχοντας ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά και εφήβους ενώ παράλληλα συμμετείχε για ένα χρόνο στη χειρουργική αντιμετώπιση στοματοπροσωπικών παθήσεων σε παιδιά  στο Νοσοκομείο Παίδων «Α & Π Κυριακού».

Το 2009 έγινε δεκτή κατόπιν εξετάσεων στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου φοίτησε με υποτροφία του ιδρύματος Παπαδάκη. Συνέχισε τις σπουδές της τo 2015 στο A.T.Still University των ΗΠΑ όπου της απονεμήθηκε ο τίτλος του Master in Public Health και Certificate in Dental Public Health. Είναι Board Eligible από το American Board of Pediatric Dentistry και το American Board of Dental Public Health.

Από το 2011 ασκεί αποκλειστικά την ειδικότητα της Παιδοδοντιατρικής σε ιδιωτικές κλινικές στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ παρέχοντας οδοντιατρικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας σε παιδιά, εφήβους και ΑΜΕΑ. Ακόμη, για 5 χρόνια διατέλεσε Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδοδοντιατρικής στο Marquette University και στο Children’s Hospital of Wisconsin, ΗΠΑ. Το 2019 επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και διατηρεί ιατρείο στον Άλιμο παρέχοντας παιδοδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά του Αλίμου, της Αργυρούπολής, του Ελληνικού αλλά και άλλων περιοχών της Αττικής και της Ελλάδας.

Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και πάνω από σαράντα παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Αμερικανικής (AAPD), της Ευρωπαϊκής (EAPD), και της Ελληνικής (HSPD) Παιδοδοντικής Εταιρείας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ).

dr-maroulakos

dr-maroulakos

Ευθυμία Τσουκαλά

Οδοντίατρος/Βοηθός Ορθοδοντικού

Η οδοντίατρος Ευθυμία (Εφη) Τσουκαλά αποφοίτησε το 2011 από το 4ο Ενιαίο Λύκειο Ηλιούπολης με βαθμό «Άριστα» και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκληρωσε τις σπουδές της στην οδοντιατρική το 2017 με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Κατά τη διάρκεια των πτυχιακών σπουδών της έκανε ορθοδοντική θεραπεία και η εμπειρία της αυτή την έκανε να αγαπήσει την ειδικότητα της ορθοδοντικής και να την επιλέξει για την μελλοντική της σταδιοδρομία. Εχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια δια βίου εκπαίδευσης στον τομέα της ορθοδοντικής και έχει συμμετάσχει και με επιστημονικές εργασίες σε πολλά από αυτά.

Μαριάννα Καλόγνωμου

 Βοηθός Οδοντιάτρου

Η Μαριάννα ξεκίνησε πρόσφατα στο ιατρείο μας και βοηθάει του γιατρούς στον κλινικό χώρο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, και έχει μια πολύ ευχάριστη προσωπικότητα που βοηθά να μειωθεί το άγχος των ασθενών και ιδιαιτερα των μικρών παιδιών κατά τη διαρκεια της θεραπείας. Ακόμη έχει παρακολουθήσει σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και γνωρίζει άριστα τις μεθόδους αποστείρωσης και απολύμανσης των εργαλείων.

dr-maroulakos

dr-maroulakos

Ευγενία Σμπόνια

Γραμματέας

Η Ευγενία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των ραντεβού του ιατρείου. Έχει πολύχρονη εμπειρία σε οδοντιατρικές κλινικές, γνωρίζει άριστα πώς να προγραμματίζει τα ραντεβού συντονίζοντας τα πολυάσχολα προγράμματα της καθημερινότητας για την καλυτερη εξυπηρέτηση σας.

error: Content is protected !!