1η επισκεψη

1η επίσκεψη

Η πρώτη επίσκεψη είναι πάντα σημαντική. Γι’αυτό θα φροντίσουμε να είναι ευχάριστη και κατατοπιστική, ώστε να δώσει απαντήσεις στους ορθοδοντικούς και οδοντιατρικούς σας προβληματισμούς.

Μετά από ένα θερμό καλωσόρισμα, ακολουθεί μία περιήγηση στους χώρους του ιατρείου προκειμένου να αισθανθείτε εσείς και τα παιδιά σας άνετα και οικεία.  Αρχικά ζητάμε να συμπληρώσετε μια φόρμα ιστορικού, για να έχουμε μια, όσο το δυνατόν, πληρέστερη εικόνα του ιατρικού και οδοντιατρικού σας προφίλ. Στον κλινικό χώρο ακολουθεί ένας πλήρης οδοντιατρικός/ορθοδοντικός έλεγχος και στο γραφείο ενημέρωσης, παρουσιάζονται αναλυτικά η διάγνωση των οδοντιατρικών και/ή ορθοδοντικών σας προβλημάτων καθώς και τα εναλλακτικά σχέδια θεραπείας αντιμετώπισής τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος υποδεικνύονται όλοι οι δυνατοί τρόποι αποπληρωμής της θεραπείας και συζητούνται πιθανόν απορίες σας επί των θεμάτων που άπτονται της οδοντιατρικής/ορθοδοντικής θεραπείας.

Σας παροτρύνουμε να κλείσετε ένα ραντεβού για μια 1η επίσκεψη! Θα μάθετε άμεσα και εμπεριστατωμένα ό,τι αφορά τις οδοντιατρικές και ορθοδοντικές ανάγκες τις δικές σας ή του παιδιού σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις για την ολοκλήρωση της διάγνωσης είναι απαραίτητη η λήψη επιπλέον διαγνωστικών αρχείων, που μπορεί να απαιτούν ένα δεύτερο ραντεβού για την οριστική σχεδίαση του σχεδίου θεραπείας.

error: Content is protected !!